ΑΦΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΗ-- Βιοτεχνία Ρούχων στο Ηρακλειο Κρήτης

Η βιοτεχνία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής ενδυμάτων. Ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικά και οικονομικά ρούχα για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί.

Ως εταιρεία, το προσωπικό της βιοτεχνίας ενδυμάτων μας έχει τη δυνατότητα να παράγει μεγάλες ποσότητες ενδυμάτων στις εγκαταστάσεις της, κάτι που βοηθά ιδιαίτερα στην άμεση κάλυψη των αναγκών όλων των συνεργατών μας.

Τα πρώτα βήματα της εταιρείας έγιναν το 1974 με κύρια απασχόληση την κατασκευή και εμπορία λευκών ειδών. Από το 1992 ξεκίνησε και η κατασκευή ρούχων, καθώς επίσης και υπηρεσίες παροχής κεντήματος-τυπώματος-στρας-πούλιες κ.α. για το φινίρισμα των ρούχων.

Τα τελευταία χρόνια λειτουργούμε στις νέες ιδιόκτητες και σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Ηράκλειο της Κρήτης με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα τα οποία χειρίζονται άτομα πλήρως εξειδικευμένα για να προσφέρουμε ρούχα σε εξαιρετικές ποιότητες που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και διατάξεις περί καταλληλότητας για ενδυματολογική χρήση.

Παρακολουθώντας τις τάσεις της μόδας προσφέρουμε πάντα ρούχα και σχέδια επίκαιρα στους πελάτες μας, ώστε να επωφελούνται τα μέγιστα από τα προϊόντα μας.

Σχεδιασμός Ρούχων

Χρησιμοποιούμε ανεξίτηλες βαφές φιλικές στο περιβάλλον και χωρίς βλαβερές ουσίες για τον άνθρωπο. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Κέντημα

Μπορούμε να κεντήσουμε το σχέδιο σας σε μπλούζες Polo μπλούζες, κατασκευασμένες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της βιοτεχνίας, όπως επίσης σε μακό, καπέλα, βαλίτσες σακίδια, πετσέτες και άλλα.

Στάμπωμα

Στην εταιρεία μας χρησιμοποιούμε τη τεχνική της μεταξοτυπίας και της κλασσικής θερμομεταφοράς για να δημιουργήσουμε μπλουζάκια με τύπωμα. Διαθέτουμε ποικιλία σχεδίων όπως επίσης την δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας σχεδίου!

Επικοινωνήστε με τη βιοτεχνία ρούχων μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα που εμπορεύεται.